SUPER PROMOȚIE | Produs Cadou + Livrare gratuită la comenzi de peste 160 lei

Scrubul de corp - folosire și care sunt beneficiile sale

Scrubul de corp - folosire și care sunt beneficiile sale

Îți pregătești cada de baie, lumânările parfumate, muzica în surdină și mirosul de lavandă. Așa poate începe un ritual de înfrumusețare la tine acasă. Însă, pentru a te putea bucura din plin de momente de relaxare și o îngrijire pe măsură, îți recomand și utilizarea unui scrub pentru curățarea corpului.

În rândurile următoare, te invit să descoperi avantajele utilizării scrubului în rutina de îngrijire corporală, pe care orice femeie ar trebui sa o adopte. Vei afla cât de simplu este să ai grijă de corpul tău, cu produse la îndemână și ingrediente oferite de natură.

 

CUPRINS:

1. Ce este scrubul, la ce se folosește și de ce este recomandat?

2. Utilizarea scrubului în ritualul de înfrumusețare

3. Modul de folosire al scrubului pentru corp: pielea catifelată și hidratată, cu ajutorul scrubului

 

1. Ce este scrubul, la ce se folosește și de ce este recomandat? 

 

Baia fierbinte este adesea ritualul de relaxare și totodată deconectarea de la problemele și stresul de zi cu zi pentru orice femeie. Iar ca rutina să fie completă, o sesiune de scrub realizat din ingrediente vegane, care să ofere corpului un plus de strălucire și hidratare este indicată.

Cu ajutorul scrubului, impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii sunt îndepărtate, lăsând loc catifelarii și, desigur, stării de bine. Utilizarea unui produs de scrub pe bază de vitamine, minerale și fără parabeni poate oferi întregului corp hidratarea atât de necesară pentru funcționarea corectă a sa. Mai mult decât atât, îți vei da seama de schimbările pielii încă de la prima folosire, pentru că aceasta va căpăta strălucirea sănătoasă de care poate îți era dor.

Iar dacă te întrebi când este momentul potrivit pentru o ședință completă de curățare a corpului cu ajutorul scrubului, îți spun că ar trebui să faci acest ritual în orice anotimp și cel puțin o dată pe săptămână. Dacă vara pielea este expusă mai mult razelor UV, pe timp de iarnă pielea se usucă din cauza frigului, așadar este recomandat să faci un scrub pentru întregul corp, să îi oferi mineralele și vitaminele necesare.

 

2. Utilizarea scrubului în ritualul de înfrumusețare

 

Scrubul pentru corp, ca mod de folosire, este la îndemâna ta, pentru că poți alege un produs vegan care nu este testat pe animale și care este realizat din ingrediente naturale precum uleiurile, semințele și apa de mare. Iar ca să îți faci o rutină frumoasă de îngrijire corporală, din care să nu lipsească exfolierea pielii și îndepărtarea celulelor moarte de pe corp, îți recomand următorii pași: 

  • Pregătește cada cu apa la temperatura potrivită și adaugă câteva picături de ulei de lavandă.

  • Aprinde câteva lumânări, potrivește muzica de relaxare și uită de griji.

  • Conectează-ți corpul și mintea cu momentul de liniște. Gândește-te la lucrurile frumoase pe care ai de gând să le faci și servește un pahar de vin.

  • Odată ce corpul este înmuiat, începe curățarea acestuia cu ajutorul scrubului. Încearcă să te concentrezi și pe zonele aspre precum coatele, calcâiele sau genunchii.

  • Îndepărtează scrubul de pe corp cu apă călduță, apoi folosește gelul de duș.

  • Clătește-te și apoi șterge-ți corpul cu un prosop moale, eliminând fiecare picătură de apă.

  • Folosește un ulei de corp natural pentru hidratare și strălucire. Crema de față ar trebui să încheie ritualul de înfrumusețare.

Îngrijirea corpului nu este atât de complexă pe cât pare la prima vedere, însă te vei bucura de sănătate din cap până-n picioare, mai ales dacă adopți utilizarea scrubului în mod frecvent.

 

3. Modul de folosire al scrubului pentru corp: pielea catifelată și hidratată, cu ajutorul scrubului 

 

Fără o rutină de îngrijire a corpului bine configurată, pielea își poate pierde strălucirea. Hidratarea de la interior și consumul celor doi litri de apă pe zi pot fi completate de cea de la exterior, dacă folosești scrub pentru eliminarea impurităților de pe piele.

Deși poate părea la îndemână realizarea unui scrub de casă din mălai, zahăr brun și alte ingrediente, eu îți recomand beneficiile unui produs sută la sută vegan, cu uleiuri minerale și produse naturale, care ajută la hidratarea și catifelarea pielii. 

În concluzie, este destul de simplu să ai grijă de corpul tău și să te concentrezi pe sănătate, singura care contează. Vei fi mai radiantă și mai fermecătoare, dacă îți realizezi propriul ritual de înfrumusețare din care să nu lipsească utilizarea scrubului, a cremelor și uleiurilor naturale.

 

Fii frumoasă!

Suport clienti 9:00 - 18:00

0745121328 client@generock.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!