SUPER PROMOȚIE | Produs Cadou + Livrare gratuită la comenzi de peste 160 lei

Rutina de întreținere a pielii - un nou boost pentru frumusețea ta!

Rutina de întreținere a pielii - un nou boost pentru frumusețea ta!

Cum să construim o rutină de îngrjire a tenului corectă?

Începând prin a menționa că pielea grozavă nu este doar o chestiune care ține de ADN iar obiceiurile noastre zilnice sunt de mare impact asupra a ceea ce vedem în oglindă.

Pentru că există un număr amețitor de opinii referitoare la modul în care rutina de îngrijire se compune, exemplificăm și aducem în lumină câțiva pași necesari pentru adaptarea personală la ceea ce presupune, de fapt, îngrijirea corectă și necesară.

Grija pentru pielea noastră este pur și simplu personală. Iată ce ar trebui să avem în vedere pentru a rezolva benefic înfrumusețarea noastră.

Ne gândim la rutina de îngrijire a pielii ca fiind formată din 3 pași principali:

1. Curățarea/spălarea feței (depinzând de tipul de ten pe care îl avem). Aici, un produs care curăță în profunzime și în același timp este delicat cu tenul, cum ar fi Deep Cleansing Foam Generock (produse ce se potrivește oricărui tip de ten), poate face ceea ce avem nevoie și ne poate oferi un ten pregătit pentru următorul pas important.

2. Tonifierea/echilibrarea pielii. Un ser facial este alegerea excelentă (Vitamin C Serum, recomandarea mea personală, dar țineți cont de tipul vostru de ten), deoarece are propietatea de a păstra umiditatea pielii și de aduce beneficii majore prin ingredientele pure active conținute. Dacă pur și simplu considerați că nu vi se potrivește un ser, un produs ce se apropie de perfecțiune și acționează ca toner facial este Enchanting Mist (potrivit pentru toate tipurile de ten, cu mari beneficii și pentru tenul cu tendințe acneice).

3. Hidratantul/ajutarea pielii. Alegem o cremă care să asigure ceea ce are nevoie tenul nostru. În completarea produselor de mai sus vine Double Cream al cărui conținut de ingrediente poate ajusta și echilibra orice tip de ten care are nevoie de fermitate, elasticitate și luminozitate.

Sfat - valabil cu orice tip de produs - aplicați în ordinea consistenței, de la cel mai subțire la cel mai gros (exemplu, urmând exact ordinea pașilor de mai sus). 
În plus, cel mai sănătos și curat mod în care putem continua aplicarea produselor după curățarea feței, este să folosim o apă de lavandă sau de trandafir care să îndepărteze orice urmă de ingredient care încarcă tenul (folosit pentru saponificare), și astfel ne asigurăm că nu suprapunem straturi de produse pe față. Aici mă refer la folosirea tonifiantului întainte de ser (produs extrem de important pentru menținerea sănătății tenului nostru).

Produse potrivite pentru ten - generock.ro

Scopul oricărei rutine de îngrijire este acela de a ne regla tenul astfel încât să funcționeze la cel mai bun nivel și, de asemenea, pentru a viza reglarea oricărui tip de problemă a sa. 

Rutinele de înfrumusețare sunt o ocazie excelentă de a observa schimbări din interiorul nostru!

Deoarece pielea noastră are nevoie de schimbări odată cu vârsta, la fel și produsele noastre. Totuși, nu este nevoie de crearea perfecțiunii. Putem permite acestor 3 pași să devină ritualul nostru zilnic, pentru întărirea pielii noastre și ne întemeiază ziua.



Să îi dăm timp

Știința din spatele produselor de îngrijire a parcurs un drum lung, nu? Doar astăzi folosim aceste minunate produse vegane și organice. Însă, încă nu există o soluție instantanee - avem nevoie de timp pentru a profita de beneficii.

Rezultatele se văd printr-o utilizare consecventă. În general, trebuie să urmărim să folosim un produs în jur de șase săptămâni pentru a vedea rezultate stabile și consecvente.


Fiți îndrăznețe și consecvente, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!


 

Suport clienti 9:00 - 18:00

0745121328 client@generock.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!