SUPER PROMOȚIE | Produs Cadou + Livrare gratuită la comenzi de peste 160 lei

Demachierea - ce să faci și ce să eviți când îți cureți tenul!

Demachierea - ce să faci și ce să eviți când îți cureți tenul!

Orice femeie are nevoie de o demachiere corectă a tenului, iar pentru ca noi să știm ce pași trebuie să urmăm și ce obiceiuri dăunează pielii noastre este important să folosim produsele și tehnicile corecte de îngrijire. 

 

Ce trebuie să știm:

1. Demachierea corectă a tenului

1.1 De este important să ne demachiem?

1.2 Cum facem corect demachierea ochilor?

1.3 Ce produse de ten folosim pentru demachierea corectă a feței?

2. Ce obiceiuri greșite trebuie să evităm când ne demachiem

 

1. Demachierea corectă a tenului

Demachierea feței este un pas important de care noi, femeile, trebuie să fim foarte conștiente. De aceea, îți voi spune secretul unei curățări corecte în profunzime!

 
  1. Alegem un produs natural de curățare a tenului. Acestea sunt vegane, organice și provin doar din ingrediente vegetale, nederivate și netestate pe animale. De asemenea, cum nu au în compoziția lor compuși chimici, șansele ca tenul să fie iritat sunt inexistente. 

 
  1. Alegem un serum pentru nevoile noastre. Dacă tenul are tendințe acneice, alegem un ser special pentru a ține sub control sebumul. În cazul în care ne dorim mai multă luminozitate și uniformizare, serumul cu Vitamina C este cel potrivit. 

 
  1. Aplicăm produse naturale pentru îngrijirea ochilor. Acestea hidratează pielea, o protejează de mediul extern și o mențin fermă. Trebuie să folosim mereu degetul inelar, deoarece este cel mai potrivit pentru a întinde bine crema și, de asemenea, nu irită pielea fină de sub ochi. 

 
  1. Folosim o cremă naturală de față. La finalul rutinei, indiferent de tipul de ten pe care îl avem, trebuie să folosim o cremă. Aceasta acționează ca un scut împotriva prafului, îmbunătățește bariera naturală a pielii, are proprietăți antirid și multe altele. 
     

1.1 De este important să ne demachiem?

După o zi lungă petrecută cu make-up pe față este esențial ca odată ce a ajuns acasă, orice femeie să înceapă „operațiunea demachierea”. De ce este atât de importantă? Pentru că indiferent de anotimp machiajul poate să intre în porii tenului și să cauzeze puncte negre, sau mai rău, acnee. 

 

Folosește apa micelară pentru a scăpa de machiajul gros, iar după aceasta, un scrub sau un toner pentru a te asigura că ai tenul curat și sănătos. 
 

1.2 Cum facem corect demachierea ochilor?

 

Cum facem corect demachierea ochilor - generock.ro

De acum, uită de ștergerea ochilor în sus și în jos cu putere! Acest lucru este greșit. Pune apă micelară pe dischetă, cât ea să fie bine îmbibată, închide pleoapa și apasă ușor timp de câteva secunde, pentru ca demachiantul să dizolve machiajul. Acum, cu cealaltă parte a cotonetei, facem mișcări circulare și delicate fără să apăsăm și gata! Nu uita că apa micelară se spală întotdeauna! Dacă simți nevoia de o curățare în plus, pulverizează un mist sau apă termală. 
 

1.3 Ce produse de ten folosim pentru demachierea corectă a feței? 

Cele mai bune produse de curățare a tenului, sunt cele care se potrivesc pielii noastre. Este foarte important să știm ce fel de ten avem (gras, mixt, uscat, sensibil). În funcție de el, vom alege cosmeticele potrivite. 

 

De exemplu, dacă știm că avem probleme cu tenul, putem să folosim un Deep Cleansing Foam care curăță porii în profunzime și oferă un scut antibacterian, hidrantând pielea în același timp. Acest tip de cleanser se poate folosi și pentru tenul mixt sau uscat, având proprietăți benefice pentru fiecare nevoie în parte. 


2. Ce obiceiuri greșite trebuie să evităm când ne demachiem
 

Obiceiuri de evitat la demachiere - generock.ro

Cel mai obișnuit lucru pe care foarte multe femei îl fac este să adoarmă machiate, mai ales dacă sunt extrem de obosite când ajung acasă. Acest obicei este unul dăunător pielii noastre atât de sensibile. În timpul nopții, tenul ar trebui să înceapă un proces de regenerare și reparare, iar make-up-ul de pe față nu va face decât să astupe porii și să împiedice această acțiune.

 

Un alt lucru greșit constă în tehnica de demachiere. Este important să folosim cotonete bine îmbibate în produs, care nu irită pielea și să nu frecăm tenul prea tare atunci când ne spălăm. Mai ales în jurul ochilor, trebuie să tapotăm zona, nu să insistăm asupra ei. 

 

Nu în ultimul rând, dacă nu folosim un toner sau un mist, riscăm să rămânem cu impurități pe ten. Acest pas trebuie să aibă mereu loc după clătirea feței. 

 

Așadar, alege-ți produsele potrivite și începe chiar de acum să îți demachiezi corect tenul! Ia în considerare sfaturile de mai sus și bucură-te de o piele catifelată, radioasă și sănătoasă!Fii Frumoasă!
 

Suport clienti 9:00 - 18:00

0745121328 client@generock.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!