SUPER PROMOȚIE | Produs Cadou + Livrare gratuită la comenzi de peste 160 lei

Apa micelară și beneficiile acesteia când este introdusă în rutina zilnică a tenului

Apa micelară și beneficiile acesteia când este introdusă în rutina zilnică a tenului

Crearea unei rutine de îngrijire a tenului este din ce în ce mai ușor de realizat acum că ai destul de multe produse pe care te poți baza. Este recomandat să alegi întotdeauna cosmetice naturale care să conțină ingrediente cât mai puține și care să îți ajute tenul să rămână hidratat pe toata durata zilei. Folosirea lor, însă, presupune și utilizarea machiajului, care trebuie îndepărtat la finalul zilei, iar unul dintre demachiantele pe care te poți baza este apa micelară.

Apa micelară are foarte multe beneficii pentru ten, mai ales că aceasta este potrivită atât pentru cel sensibil, mixt, gras, uscat, cât și pentru cel normal. Cum trebuie introdusă corect pentru te bucura la maximum de efectele sale? Poți afla citind mai jos.


Pe ce punem accent:
 

1. La ce este bună apa micelară și ce efecte are asupra pielii

2. Apa micelară și proprietățile sale

3. Beneficiile apei micelare când este folosită zi de zi

 

1. La ce este bună apa micelară și ce efecte are asupra pielii


O rutină completă înseamnă curățarea tenului atât dimineața, cât și seara, iar apa micelară o recomand în ambele perioade ale zilei, beneficiile acesteia neîntârziind să apară în doar câteva zile.

Multe femei se întreabă la ce este bună apa micelară, iar dacă ar trebui definită, aceasta este un produs destinat curățării pielii care conține apa purificată, ingrediente hidratante, precum glicerina, și micele menite să atragă impuritățile și sebumul. Deoarece poate fi folosită atât de persoanele cu ten curat, cât și de cele cu diverse probleme, beneficiile sale sunt nemaipomenite atunci când este utilizată corect. Ce înseamnă acest lucru? Ea trebuie introdusă în rutină atât dimineața, cât și seara, deoarece are și un rol hidratant.
 

Atunci când îți faci o rutină de curățare a tenului de dimineață, vei putea observa cum apa micelară are efecte benefice precum hidratarea și emolierea pielii, ajutându-te să pui machiajul mult mai ușor fără ca fața ta să capete un aspect neuniform. Bineînțeles că poți folosi și un serum hidratant dacă ai un ten uscat și simți nevoia.

Atunci când îți realizezi rutina de seară, introducerea apei micelare se va face ca prim pas în demachiere. Astfel, ea are rolul de a îndepărta fondul de ten, rimelul și rujul. Imediat după ea, este recomandat să cureți pielea și cu un produs blând destinat tipului tău de ten, urmat de folosirea unei creme de noapte hidratante.

Pentru că unul dintre beneficiile apei micelare este hidratarea, crema folosită poate fi una lejeră, pentru a nu astupa porii.

Apa micelară are diferite proprietăți, însă existența mai multor variante a acestui produs poate părea ca îți îngreunează alegerea.
 

Apa micelara pentru ten - generock.ro


2. Apa micelară și proprietățile sale

 

Deși există mai multe variante de apă micelară pentru diverse tipuri de ten, faptul că pielea are nevoie de hidratare face din acest produs unul de uz universal, așadar, nu îți va fi greu să faci alegerea potrivită.

Apa micelară are multe beneficii atunci când este folosită regulat în rutina zilnică, acest lucru ajutându-te să beneficiezi din plin de toate proprietățile sale.

Apa micelară are mai multe întrebuințări, astfel că poate fi folosită:

  • pe post de lichid de curățare dimineață atunci când ești foarte grăbită, dar vrei să îți respecți rutina de îngrijire;

  • ca demachiant în rutina de seară, îndepărtând machiajul din straturile profunde pielii;

  • ca produs hidratant și emolient în așa fel încât să nu ai nevoie de foarte multă cremă sau serum.

Este bine să știi, însă, că apa micelară nu va înlocui crema de zi sau serumul pentru față, unul dintre beneficiile sale fiind să potențeze efectul acestora din urmă.

Odată ce ți-ai formulat rutina zilnică și ai folosit apa micelară de fiecare dată, vei vedea că beneficiile acesteia nu întârzie să apară. Ceea ce recomand este să o cumperi din magazine de specialitate care comercializează produse organice.

 

3. Beneficiile apei micelare când este folosită zi de zi

 

Pentru că este un produs care conține ingrediente simple, ce nu agresează pielea, apa micelară are foarte multe beneficii atunci când este folosită zilnic și face parte dintr-o rutină completă.

Printre beneficiile pe termen lung ale apei micelare se regăsesc următoarele:

  • ajută pielea să rămână hidratată pe durata zilei atunci când este folosită dimineața;

  • emoliază pielea, ajutând-o să își păstreze elasticitatea;

  •  luminează si uniformizează tenul, acest efect putând fi observat încă din primele zile de folosire;

  • poate fi folosită înaintea aplicării bazei de machiaj, produsele așezându-se mult mai bine pe ten;

  •  curăță pielea în profunzime, pregătind-o pentru aplicarea produselor hidratante în rutina de seară.În concluzie, dacă te întrebai ce este apa micelară, pentru ce este bună și care sunt beneficiile sale, aceasta este un produs care merită să fie introdus în rutina zilnică și care îți va ajuta pielea să rămână hidratată indiferent de tipul de ten pe care îl ai. Poate fi folosită pentru îndepărtarea machiajului, dar și pentru curățarea și pregătirea pielii pentru aplicarea unor creme sau serumuri, maximizându-le efectele.

Pregatirea necesara tenului - generock.ro

Fii frumoasă!


 


 


  

Suport clienti 9:00 - 18:00

0745121328 client@generock.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!