SUPER PROMOȚIE | Produs Cadou + Livrare gratuită la comenzi de peste 160 lei

5 produse de înfrumusețare pe care trebuie să le încerci!

5 produse de înfrumusețare pe care trebuie să le încerci!

Vorbim tot timpul despre ce mai apare nou în materie de produse cosmetice și deseori dorim să testăm, pentru a vedea ce ni se potrivește. De-a-lungul timpului am încercat, fiecare, multe dintre produsele cele mai "apetisante" de pe piață, sau doar pe cele pe care le-am considerat un must!

 

Vă propun 5 produse pe care le-am testat, și care negreșit au rămas în trusa mea de înfrumusețare, chiar dacă pe unele le-am tot scos sau adăugat.

 

1. Masca facială

Ce face aceasta și de ce am ales să îmi fie nelipsită din rutină? Să vedem:
* Hidratează și înmoaie pielea; îmbunătățește textura pielii; închide porii; absoarbe excesul de ulei și murdărie; decongestionează porii înfundați; minimizează aspectul liniilor fine și al ridurilor; sporește elasticitatea; îmbunătățește aspectul erupțiilor.
 

2. Serul - multifuncțional

O adevărată descoperire și bine pentru ten, de care nu mă mai pot despărți:
* Conține ingrediente puternice; ajută la blocarea umezelii în piele, menținând-o moale și netedă; extrem de hidratant; combate uscăciunea pielii; transformă pielea ternă într-una hrănită; are în compoziție ingrediente active; asigură un boost de vitamine și antioxidanți esențiali pielii noastre.
 

3. Gelul pentru sprâncene

Pentru că o formă frumos conturată a sprâncenelor, poate schimba întreaga expresie a chipului, mă declar mulțumită de ceea ce poate face un asemenea produs:
* Ajută la "construirea" unor sprâncene perfecte; face sprâncenele să pară mai pline; poate schimba complet rutina de machiaj; fixează  spâncenele la locul lor; creează un aspect deosebit; cele mai multe conțin vitamine (cum ar fi vitamina E), care ajută la hrănirea și regenerarea sprâncenelor.
 

4. Iluminatorul

Mai ales în zilele în care vreau să îmi înfrumusețez cu totul obrajii, ca să nu mai spun...mai tot timpul!...:
* Oferă pielii reîmprospătare instantanee; accentuează trăsăturile feței; creează o piele "juicy"; poate da un plus de lumină unui machiaj natural; definește pomeții; foarte ușor de folosit, zi de zi; schimbă subtil forma feței.
 

5. Rujul mat

Cât de minunat este acest produs! Culoare și rezistență pe tot parcursul zilei. Rezistă impecabil și dă o stare fantastică de bine datorită acestui lucru:
* Este de lungă durată; se lipește mai bine de buze decât cel lucios; pare natural; nu lasă pete pe obiecte; poate fi purtat fără niciun alt machiaj; poate oferi un aspect unic; definește fața; poate fi purtat oricând, chiar și în timpul verii; asigură un finisaj neted.
 

Cred sincer că fiecare dintre noi are un confort propriu și în funcție de acesta, produsele uzuale de înfrumusețare ne devin cele mai bune și mai potrivite, dar mai cred și că ne putem baza pe ceea ce vedem sau aflăm unele de la celelalte.

 
În funcție de stare, vârstă și preferințe, putem aprecia frumusețea naturală până la un moment dat, sau nu?
Dar dacă puteam avea parte de frumusețe, culoare și naturalețe, toate deodată? 

Haideți să decoperim toate acestea, zi de zi, aici, pe Generock!
 

Fiți frumoase!


 

Suport clienti 9:00 - 18:00

0745121328 client@generock.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!